Yachtservice

Yacht service

Klop Yachtservice is voortgevloeid uit de werkplaats van Klop Watersport en levert alle technische diensten voor Klop Watersport.

Op de werf is een scheepshelling te vinden waar schepen tot 24 meter en/of 50 ton gehellingt kunnen worden. De werf is gebouwd in 1997.

De activiteiten van Klop Yachtservice zijn o.a.:

De werkplaats van Klop Watersport heeft een eigen ruime service werkplaats met geschoolde monteurs. Jaarlijks worden meerdere bijscholingscursussen gevolgd. Het doel is om u als klant snel te helpen en onze naam hoog te houden als het gaat om de kwaliteit van de reparaties.

Verder is er een onderdelenmagazijn aanwezig met een grote voorraad onderdelen. Tot de klanten behoren zowel particulieren, bedrijven als overheidsinstellingen zoals de aannemersbedrijven, schippers, politie, brandweer, en rattenbestrijding. Zowel voor reparaties als revisies van buitenboordmotoren, inboardmotoren, generatoren bent U bij Klop Yachtservice aan het juiste adres. De reparaties worden snel en goed uitgevoerd met gebruik van de originele onderdelen.

Van onderhoud tot reparatie tot een revisie van een complete motor. Zowel in- als outboard motoren of het nu diesel of benzine is, zijn welkom in onze werkplaats.

Contact gegevens

Klop Yachtservice B.V.
Rivierdijk 33
3372 BG Hardinxveld Giessendam
tel: 0184-612633

E-mail : werkplaats@klopwatersport.n

Openingstijden:
maandag t.m. vrijdag: 08.00 - 18.00 uur
zaterdag: 09.00-12.00 uur
zondag: gesloten


 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste aanbiedingen

Contactgegevens Rivierdijk 27a 3372 BG, Hardinxveld-Giessendam
+31 (0)184  Toon nummer
verkoop@klopwatersport.nl
Copyright © 2021 Klop Watersport | Sitemap | Partners | Cross Internet