Waterscooter trailer

Waterscooter trailers & boottrailers

Klop Watersport heeft een ruim assortiment aan nieuwe en gebruikte waterscooter trailers. Wanneer u op zoek bent naar een kwalitatieve trailer dan bent u bij ons aan het juiste adres. Het afstellen van uw waterscooter trailer is voor ons een dagelijkse bezigheid, dus dit kunnen we ook voor u verzorgen. Wij zijn al 30 jaar Pega boottrailer dealer en hebben dan ook diverse modellen op voorraad.

Vervoer uw waterscooter met een trailer

Wanneer u in het bezit bent van een waterscooter of boot, kan een boottrailer in de meeste gevallen niet ontbreken. Zowel een boot als een waterscooter liggen niet het hele jaar in het water, en vaak gaat u zelf ook graag op zoek naar een plek waar u te water wilt gaan. U zult uw waterscooter of boot dan moeten gaan vervoeren en aangezien deze niet in de kofferbak past moet u uitwijken naar een speciale trailer. Gelukkig hoeft u niet ver te zoeken want Klop Watersport heeft de boottrailers en waterscooter trailers die u nodig heeft.

Het aanbod van Klop Watersport

We hebben een trailer voor veel soorten (sport)boten deze zijn:

We hebben de beschikking over het trailer-assortiment van het kwalitatieve merk Pega. Een Pega boottrailer is erg veilig, gemakkelijk en biedt optimale bescherming voor uw boot of waterscooter. Door middel van de rollers raakt de coating niet beschadigd in is een dure reparatie niet nodig! Door de aanwezigheid van een sterke motor trekt u uw vaartuig zonder problemen de waterscooter trailer op!

We bieden u een zeer ruim aanbod aan, verschillend in prijs, grote en exclusiviteit. Wanneer u vragen heeft zijn we telefonisch en via de mail bereikbaar. Onze deskundige medewerkers helpen u graag met een passend antwoord op uw vraag! Tel alle voordelen op en u weet waarom onze klanten zo tevreden zijn over ons.

Bekijk het trailer aanbod

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste aanbiedingen

Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
Onze laatste nieuwsbrief:
Contactgegevens Rivierdijk 27a 3372 BG, Hardinxveld-Giessendam
+31 (0)184  Toon nummer
verkoop@klopwatersport.nl
Copyright © 2023 Klop Watersport | Sitemap | Partners | Cross Internet