Trailers

Boottrailers en aanhangers

Wanneer u een mooie boot of sloep heeft, dan is het natuurlijk belangrijk om deze ook veilig en verantwoord te kunnen vervoeren. Zo wilt u bijvoorbeeld wel eens op een andere locatie te water gaan, of wellicht mag uw boot niet het hele jaar in het water liggen, en dient deze in de stalling te overwinteren. Het vervoeren van uw boot kan eenvoudig middels een boottrailer. Klop Watersport heeft een ruim assortiment aan nieuwe en gebruikte boottrailers. Door onze jarenlange ervaring als boot- & watersport specialist, kunnen we u beslist een gedegen en praktisch advies geven omtrent de aanschaf van een geschikte boottrailer.

Het assortiment

Klop Watersport is reeds vele jaren officieel Pega dealer. De Pega boottrailers zijn van topkwaliteit en beschikken over een optimale prijs-kwaliteit verhouding. Deze boottrailer is erg veilig, eenvoudig te gebruiken en biedt optimale bescherming tijdens het transport. Door middel van de rollers raakt de coating niet beschadigd! Doordat de trailer over een sterke motor beschikt, trekt u de boot zonder problemen de boottrailer op. Klop watersport heeft een groot aantal trailers op voorraad voor diverse soorten (sport)boten en waterscooters.

Uw boottrailer afstellen

Wanneer u een boot op een trailer wilt vervoeren, dan is het van groot belang dat de trailer optimaal is afgesteld. Het afstellen van een boottrailer is iets waar we bij Klop Watersport veel ervaring in hebben. Daarvoor kunt u dus prima bij ons terecht. Hierdoor kunt u uw vaartuig veilig vervoeren, zonder dat het wordt beschadigd.

Klop Watersport heeft een ruim aanbod trailers in diverse maten, soorten en prijsklassen. Heeft u interesse in een boottrailer of heeft u vragen? Wij nodigen u graag uit om langs te komen bij Klop Watersport of om even contact op te nemen middels telefoon, e-mail of contactformulier. Wij helpen u graag.

Direct bellen Kom langs Mail ons App ons +31(0)6-331 80500 Staat uw gewenste boot er niet tussen? Klik hier om contact met ons op te nemen. Bel Joost
Bel Joost Staat uw boot er niet bij? Klik hier om ons te bellen.
Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste aanbiedingen

Contactgegevens Rivierdijk 34 3372 BG, Hardinxveld-Giessendam
+31 (0)184  Toon nummer
verkoop@klopwatersport.nl
Copyright © 2019 Klop Watersport | Sitemap | Partners | Cross Internet