Tender sloep kopen

Nieuwe of gebruikte tender sloep kopen?

Wanneer u op zoek bent naar een plezierjacht met extra power, dan is de tender iets voor u! Deze open en klassieke boot werd vroeger voornamelijk gebruikt voor het vervoeren van post en passagiers naar een zeeschip. Ook worden ze regelmatig ingezet als reddingsboten bij een passagiersschip. Door de zware motor is een tender sloep geschikt voor de sportieve vaarliefhebbers. De laatste jaren is de tender dan ook steeds populairder geworden.

Antaris sloepen en tenders Bekijk Antaris sloepen en tenders Corsiva sloepen en tenders Bekijk Corsiva sloepen en tenders Maril sloepen en tenders Bekijk Maril sloepen en tenders Primeur sloepen en tenders Bekijk Primeur sloepen en tenders

Het ultieme plezierbootje

Een tender is een ruim bootje dat geschikt is voor de binnenlandse wateren. Door de open ruimte zijn er voldoende zitplaatsen en is er altijd een fris briesje aanwezig. Veel mensen zijn fan van de tender sloep, aangezien hij erg geschikt is voor de Hollandse wateren. Regelmatig wordt de tender boot geassocieerd met een langzame sloep, maar schijn bedriegt. Zodra het gas wordt opengedraaid, kunt u varen met een sportieve snelheid.

Waarom een (gebruikte) tender kopen bij klop watersport?

Al meer dan 50 jaar is Klop Watersport actief in de botenwereld en watersport. Door deze jarenlange kennis en veel ervaring, kunnen wij u te allen tijde juist adviseren. Wij weten namelijk als geen ander welke boten er op de markt zijn. Daarbij verkopen we naast gloednieuwe modellen ook gebruikte tenders. Hierdoor bent u verzekerd van goede kwaliteit voor een vriendelijke prijs. Het grote voordeel van Klop Watersport is de hulp bij de gehele aan- of verkoop. Wij zijn tevens gespecialiseerd in bemiddeling, financieringen en verzekeringen.

Bent u overtuigd?

Door onze verschillende prijscategorieën is er altijd wel een (gebruikte) tender die binnen uw budget past. Een boot is een schitterende aanvulling in uw leven. Wat dacht u van heerlijk varen met het gezin of een sportieve dag op het water met vrienden. De tender is een snellere versie van de sloep en is daarom geschikt voor diverse doeleinden. Voor meer advies en informatie nodigen wij u van harte uit in onze showroom.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste aanbiedingen

Contactgegevens Rivierdijk 34 3372 BG, Hardinxveld-Giessendam
+31 (0)184  Toon nummer
verkoop@klopwatersport.nl
Copyright © 2019 Klop Watersport | Sitemap | Partners | Cross Internet