Quicksilver console boten collectie van Klop Watersport

Quicksilver is een van bekendere en hoogstaande merken als het over vis- en console boten gaat. Als u op zoek bent naar een Quicksilver console boot zit u bij Klop Watersport goed, aangezien wij een officiële dealer zijn van het merk. U vindt bij ons een zeer ruime collectie aan quicksilver boten, zoals u ook van ons kunt verwachten. Quicksilver is een merk van de Brunswick Corporation, welke wereldwijd onder andere actief is als een van de beste producenten van bootmotoren. Met de aanschaf van een boot van het merk bent u dus verzekerd van een product met een hoge kwaliteit en een hoge mate van gebruikscomfort.

Beschikbaar op bestelling Bekijk alle 6 modellen
Hulp nodig bij uw keuze? Bel ons: 0184 - 61 22 27 Mail ons: verkoop@klopwatersport.nl

Quicksilver console boot, meer dan alleen een mooi design

Quicksilver boten staan er onder andere om bekend dat de designs mooi en modern, maar ook echt praktisch zijn. De boten zijn zodanig ingericht dat u veel ruimte ruimte heeft om ook van een heerlijke lunch te kunnen genieten, zonder dat u plaats te kort komt. De romp van een Quicksilver console boot is altijd voorzien van een diepe V, waardoor de boot erg stabiel in het water ligt. De reden dat Quicksilver dit soort technologieën kan implementeren komt doordat ze beschikking hebben tot de kennis van de experts van de Brunswick Corporation. Hierdoor kunnen ze naar eigen zeggen boten produceren van de hoogste kwaliteit en dit zien we dan ook terug in het aanbod van de producent.

De voordelen van Quicksilver boten

Een Quicksilver console boot is de perfecte boot voor een heerlijk dagje op het water. De boten zijn zo ontworpen dat u heerlijk van de hengelsport kunt genieten en toch veel comfort heeft. Veel van de boten zijn voorzien van allerlei gemakken om de vis te vangen en op te slaan, maar hebben bijvoorbeeld ook slaapplaatsen en een toilet. Zo hoeft u het avontuur op het water niet te beëindigen na slechts één dag. Met een boot van Quicksilver bent u dus vrijwel verzekerd van een prachtige dag op het water, elke keer weer

Waarom u bij Klop Watersport uw nieuwe boot aanschaft

Wij zijn een van de weinige officiele leveranciers van Quicksilver boten in Nederland. Om leverancier te worden van dit merk dient u een professionele en betrouwbare organisatie te zijn. Om deze reden kunt u deze boten bij slechts zes verschillende aanbieders in Nederland vinden en dus uiteraard bij Klop Watersport. Wij nodigen u graag uit om ons zeer uitgebreide assortiment Quicksilver boten te bekijken en om u te laten adviseren door onze specialisten.

Volledige Quicksilver console boten aanbod

Quicksilver 555 activ open met Mercury 80 pk

De Quicksilver 505 activ open is het nieuwe model van Quicksilver. Deze boot is van polyester en heeft een super praktische in..

Lengte:5.52m
Breedte:2.29m
Maximumvermogen (PK):115
v.a. € 28.310,00
Bekijken
Quicksilver 605 activ open met Mercury 115 pk

De Quicksilver 605 activ open is een van de meest populaire modellen uit de quicksilver range boten. Deze boot is van polyeste..

Lengte:6.12m
Breedte:2.40m
Maximumvermogen (PK):150
v.a. € 34.690,00
Bekijken
Quicksilver 605 sundeck met Mercury 115 pk

De Sundeck modellen van Quicksilver zijn comfortabele boten met veel ruimte en bieden de gelegenheid om er met 2 personen in t..

Lengte:6.12m
Breedte:2.40m
Maximumvermogen (PK):150
v.a. € 39.560,00
Bekijken
Quicksilver 675 activ open met Mercury 150 pk

De Quicksilver 675 activ open is een van de meest populaire modellen uit de quicksilver range boten. Deze boot is van polyeste..

Lengte:6.75m
Breedte:2.55m
Maximumvermogen (PK):250
v.a. € 44.120,00
Bekijken
Quicksilver 675 sundeck met Mercury 150 pk

De Sundeck modellen van Quicksilver zijn comfortabele boten met veel ruimte en bieden de gelegenheid om er met 2 personen in t..

Lengte:6.75m
Breedte:2.55m
Maximumvermogen (PK):200
v.a. € 48.710,00
Bekijken
Quicksilver 755 sundeck met Mercury 175 pk

De Sundeck modellen van Quicksilver zijn comfortabele boten met veel ruimte en bieden de gelegenheid om er met 2 personen in t..

Lengte:7.23m
Breedte:2.55m
Maximumvermogen (PK):300
v.a. € 58.900,00
Bekijken
Hulp nodig bij uw keuze? Bel ons 0184 - 61 22 27 Mail ons verkoop@klopwatersport.nl
X
<
>
Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste aanbiedingen

Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
Onze laatste nieuwsbrief:
Contactgegevens Rivierdijk 27a 3372 BG, Hardinxveld-Giessendam
+31 (0)184  Toon nummer
verkoop@klopwatersport.nl
Copyright © 2023 Klop Watersport | Sitemap | Partners | Cross Internet