Primeur sloepen en tenders

Primeur tender sloepen

Een tender is een schitterende sloep en dé grote favoriet van velen. Maar bent u op zoek naar een boot van nóg hogere kwaliteit? Dan is de primeur tender sloep voor u weggelegd. Deze prachtige sloep wordt gekenmerkt door optimaal comfort. Daarbij bevat de primeur tender een sterke motor, waardoor gemakkelijk de gewenste snelheid kan worden behaald. Verder staat de primeur tender bekend om zijn sportieve uitstraling en zijn positieve vaareigenschappen.

Een ruim aanbod

Klop Watersport is dé botenspeciaalzaak wanneer het gaat om primeur tender sloepen. Elk jaar verwelkomen wij diverse primeur tenders in onze showroom. Ons aanbod bestaat uit zowel nieuwe  als tweedehands boten. Dit is erg voordelig wanneer u afhankelijk bent van een bepaald budget. Op onze website vindt u altijd het actuele botenaanbod. Specificaties als het bouwjaar, maximumvermogen, gewicht etc. staan hier duidelijk bij vermeld. Uiteraard kunt u een primeur tender sloep het beste met eigen ogen aanschouwen. In onze showroom kunt u zes dagen per week terecht voor een bezichtiging en advies op maat.

Een snel varende primeur tender

Een boot is een aankoop waar u lang plezier van wilt hebben. Bij Klop Watersport kunt u eropt vertrouwen dat u de beste prijs-kwaliteit verhouding ontvangt. Wij vinden het tevens van uiterst belang dat u een primeur tender sloep vindt die volledig aansluit bij uw (vaar)wensen. Wilt u genieten van de rust en de vrijheid op het water? Of bent u juist een sportieve vaarder? De primeur tender sloep is geschikt voor diverse doeleinden. Dit vaartuig staat niet voor niets bekend om zijn zeer goede vaareigenschappen en de gemakkelijke besturing.

Zie u uzelf al varen in de grachten van Amsterdam, op de Maas, het Gooimeer of op andere Nederlandse wateren? Met een primeur tender sloep is varen op allerlei soorten wateren mogelijk. Vraag advies en/of informatie bij Klop Watersport.

Direct bellen Kom langs Mail ons App ons +31(0)6-331 80500 Staat uw gewenste boot er niet tussen? Klik hier om contact met ons op te nemen. Bel Joost
Bel Joost Staat uw boot er niet bij? Klik hier om ons te bellen.
Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste aanbiedingen

Contactgegevens Rivierdijk 34 3372 BG, Hardinxveld-Giessendam
+31 (0)184  Toon nummer
verkoop@klopwatersport.nl
Copyright © 2018 Klop Watersport | Sitemap | Partners | Cross Internet
Eindejaarsshow 27, 28 en 29 december 2018!
Eindejaarsshow 27, 28 en 29 december 2018!Van harte welkom om alle nieuwe modellen voor 2019 te komen bekijken!
Eindejaarsshow 27, 28 en 29 december 2018!
X