Maxima sloepen en tenders

Maxima Boats sloepen en tenders bij Klop Watersport

Maxima tenders en sloepen is het nieuwste merk sloepen in Nederland. Stijlvol, chique, doordacht en concurrerend. Alle sloepen en tenders die wij aanbieden staan zowel in onze showroom alsook op deze website. Dit innovatieve merk heeft een mooie line-up van sloepen en is hiermee een goede aanvulling op het segment dat Klop Watersport al langer in huis heeft. Maxima Boats is een jong en dynamiek merk dat zich richt op vernieuwende trends in sloepenland.

Kies voor de Maxima sloep wanneer u net even iets anders wilt. De sloepen zijn comfortabel, chic en beschikken over zeer goede vaareigenschappen.

Grofweg zijn er 4 categorieën:

  • Instapsloep met buitenboordmotor
  • Tender sloepen met met de buitenboordmotor in de bun
  • Tender dieselsloepen tot 7.5 meter
  • Klassieke reddingssloepen met veel ruimte

De voordelen van Maxima sloepen

1.Maximale prijs/kwaliteit verhouding: Doordacht bouwen, slim componenten inkopen en seriematig bouwen zorgt voor veel voordeel, zonder in te hoeven leveren op kwaliteit. Hierdoor kunnen wij een kwalitatief goed product aanbieden tegen een zeer concurrerende prijs.

2. Maximaal genieten door slimme oplossingen aan boord: 50 jaar ervaring in de boten en goed luisteren naar de wensen van de klant, heeft erin geresulteerd dat ieder Maxima model wel een aantal voordelen heeft ten opzichte van de concurrentie. Wat dacht u van een royale ruimte voor het chemisch toilet, of een energie zuinig koelunit waar u veel meer in kwijt kunt dan de gemiddelde koelkast. Of een zonnebedset dat u “gewoon” kunt opbergen onder de bank.

3. Maximale vaarprestaties door unieke vormgeving onderwaterschip: Stabiel, koersvast en bij lage en hoge snelheid plezierig te besturen; dat zijn kernwoorden van de sloepen van Maxima Boats. Door het uniek uitgedacht onderwaterschip varen alle modellen zeer plezierig en kunt u werkelijk genieten van een dag op het water.

4. Maximale comfort door ergonomische zitposities: Doordachte zitposities voor u als schipper. Zowel kunnen staan als zitten achter het stuur en een ideale zithoogte geven u veel comfort tijdens een dag varen. Verder hebben de Maxima sloepen een hoge rug, wat zorgt voor een plezierige steun in uw rug. Ook is de cabrioletkap naar voren te schuiven, zodat u bij het inklappen hier geen ongemak van heeft.

Ontspannen, maar toch sportief met Maxima tenders en sloepen.

Als u op zoek bent naar een ontspannen boot die toch sportief is, dan is een tender sloep de perfecte boot voor u. Alle Maxima tender sloepen in ons assortiment zijn ideaal voor de bootliefhebber die kan genieten van zowel sportief vaargedrag als het ontspannen aspect dat elke sloep met zich mee brengt. De sloepen kenmerken zich door de scherpe prijs en de hoge mate van kwaliteit die u er voor terug krijgt. Als u deze aspecten belangrijk vindt, dan is een Maxima tender sloep de perfecte boot voor u.

Waarom een Maxima Boats sloep kopen bij Klop Watersport

Er zijn slechts een beperkt aantal dealers in Nederland die Maxima sloepen en tenders mogen verkopen en Klop Watersport is er daar één van. Als u er voor kiest om uw boot bij Klop Watersport aan te schaffen bent u verzekerd van een uitstekende service en krijgt u advies van echte specialisten. Wij staan dan ook klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te adviseren over de boot die het beste bij u past. Kiest u voor één van de Maxima boten, dan bent u bij Klop Watersport aan het juiste adres.

Direct bellen Kom langs Mail ons App ons +31(0)6-331 80500 Staat uw gewenste boot er niet tussen? Klik hier om contact met ons op te nemen. Bel Joost
Bel Joost Staat uw boot er niet bij? Klik hier om ons te bellen.
Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste aanbiedingen

Contactgegevens Rivierdijk 34 3372 BG, Hardinxveld-Giessendam
+31 (0)184  Toon nummer
verkoop@klopwatersport.nl
Copyright © 2018 Klop Watersport | Sitemap | Partners | Cross Internet
Eindejaarsshow 27, 28 en 29 december 2018!
Eindejaarsshow 27, 28 en 29 december 2018!Van harte welkom om alle nieuwe modellen voor 2019 te komen bekijken!
Eindejaarsshow 27, 28 en 29 december 2018!
X