Grand rubberboten

Erkend Grand rubberboot leverancier van NL

Klop Watersport is dealer van Grand rubberboten voor Midden en Zuid Nederland. Dit fantastische rubberboten merk heeft zich de laatste jaren steeds meer en meer weten te profileren in de Europese markt. Het assortiment is erg veelzijdig en ook de mogelijke en verschillende uitvoeringen zijn heel divers. U kunt bij ons in de showroom diverse modellen Grand inflatables en Ribs vinden. Bijvoorbeeld het nieuwste model Grand 370 deluxe, de Grand G340GEF of de Grand G380 deluxe. Ook de kleinere boten zoals de Grand S250, de Grand S300 en de Grand S330 kunt u bij ons vinden. Er is dus veel keuze bij Klop Watersport te Hardinxveld-Giessendam.

Grand is een wereldwijd bekend merk en staat voor kwaliteit. Deze kwaliteit is terug te zien in een perfecte harmonie van vorm en kleur, van de grote lijnen en tot aan de kleinste details. De kwaliteit komt terug in hun innovativiteit. Grand is een Canadees bedrijf waar innovatie het hoofdingrediënt voor succes is. Dit doen ze door het combineren van de nieuwste techniek met uitgebreide research en development en hun omvangrijke ervaring met aerodynamische en vliegtuigtechnologie in de luchtvaartindustrie. Dit passen zij vervolgens toe op het ontwerpen en produceren van rubberboten, met een resultaat waarvan de kwaliteit moeilijk te evenaren is.

Van design tot Grand inflatable

Het productieproces voldoet aan de hoogste internationale kwaliteitsstandaarden en hieruit blijkt dat veiligheid en betrouwbaarheid erg belangrijk is voor Grand. Het gebruik van uitstekende materialen van de beste leveranciers zorgt ervoor dat de hoogst haalbare kwaliteit behaald wordt. Verder worden alle onderdelen en systemen gemaakt van gerenommeerde merken. Kortom, hieruit blijkt dat een Grand rubberboot op elke manier een hoogwaardig product is waarop u kunt vertrouwen

Het rompmateriaal van Grand inflatables kunnen bestaan uit polyester, staal, hout of rubber (hypolon). De tubes van de opblaasboten worden in het algemeen gemaakt van PVC, maar tubes van Hypalon zijn ook mogelijk. De opvouwbare inflatables kunnen geleverd worden met een houten of opblaasbodem (air deck). De Grand Ribs kunnen geleverd worden met vlonders van aluminium of polyester. De voordelen van een Grand Rib zijn de hogere snelheid die gehaald kan worden, een verhoogde stabiliteit en de mooie designs.

Klop Watersport is erkend dealer van Grand Ribs en inflatables

U wilt een rubberboot kopen, maar u vraagt zich af of een Grand rubberboot iets voor u is? Kom dan eens langs bij Klop Watersport en hier kunt u de verschillende typen vergelijken. Onze verkopers kunnen u uitgebreid advies geven over de vaareigenschappen van de boten, maar ook over de combinaties met buitenboordmotoren.

Op deze pagina vindt u het assortiment van Grand Ribs en rubberboten bij Klop Watersport. We zien u graag bij onze winkel in Hardinxveld-Giessendam waar wij klaar staan om al uw vragen te beantwoorden.

Direct bellen Kom langs Mail ons App ons +31(0)6-331 80500 Staat uw gewenste boot er niet tussen? Klik hier om contact met ons op te nemen. Bel Joost
Bel Joost Staat uw boot er niet bij? Klik hier om ons te bellen.
Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste aanbiedingen

Contactgegevens Rivierdijk 34 3372 BG, Hardinxveld-Giessendam
+31 (0)184  Toon nummer
verkoop@klopwatersport.nl
Copyright © 2018 Klop Watersport | Sitemap | Partners | Cross Internet
Eindejaarsshow 27, 28 en 29 december 2018!
Eindejaarsshow 27, 28 en 29 december 2018!Van harte welkom om alle nieuwe modellen voor 2019 te komen bekijken!
Eindejaarsshow 27, 28 en 29 december 2018!
X