Brig rubberboten

Brig rubberboten bij Klop Watersport

Klop Watersport is de leverancier van onder andere Brig rubberboten voor Midden en Zuid Nederland. Brig is de laatste jaren sterk gegroeid en inmiddels zijn ze een van de meest bekende rubberboten producenten van heel Europa. Dit heeft niet alleen te maken met de hoge mate van kwaliteit, maar komt ook door de mooie designs en verschillende extra's. In onze showroom vindt u diverse modellen Brig Ribs en opvouwbare inflatables. Zo hebben wij onder andere de Brig Eagle 650 en de Brig Navigator 570 in ons assortiment. Uiteraard kunt u ook de kleinere varianten bij ons vinden, zoals de Brig Eagle 380 en de Brig Falcon Tenders 300 en 330.

Brig is een merk uit Oekraïne dat is opgericht na het uiteenvallen van de voormalige Sovjet Unie. Een aantal voormalig militairen met specialismen in de luchtvaart hebben de handen ineen geslagen en zo is het merk ontstaan. Door de kennis van de oprichters was het geen lastige opgave om over te stappen van gevechtsvliegtuigen naar boten voor recreatief gebruik.

Een Brig Rib of opvouwbare inflatable is altijd een goede keuze

Alle Brig boten worden met de hand gemaakt en het productieproces wordt zelfs opgenomen om de kwaliteit te kunnen waarborgen. De materialen worden uit verschillende locaties ter wereld overgebracht naar de fabriek omdat ze alleen met de meest hoogwaardige producten werken. Hier is voor gekozen zodat de boten voorzien zijn van de allerbeste materialen, wat terug te zien is in de duurzaamheid en algemene uitstraling van de Brig boten. Vervolgens worden de boten overgebracht naar de meest ervaren leveranciers die door de organisatie worden uitgekozen. Dit is ook de reden dat u de Brig rubberboten bij Klop Watersport kunt vinden.

Wat het merk nog veelzijdiger maakt is de diversiteit van het assortiment rubberboten. Niet alleen produceert Brig kleine bootjes, maar worden er ook boten gemaakt waar u met gemak met het hele gezin comfortabel een dag het water op kunt gaan. Zo is de Brig Navigator een voorbeeld van een groot model, terwijl de Brig Rib een kleinere boot is. Bij Klop Watersport vindt u ze allemaal.

Kom langs in onze showroom en ontdek de Brig rubberboot

Via onze website krijgt u een goed idee hoe de brig boten er uit zien, echter gaat er niets boven het zien van de boten in de showroom. Zo kunt u het materiaal voelen, testen of de boot bij u past en kunt u een van onze medewerkers het hemd van zijn lijf vragen. Wij hebben altijd vele boten in voorraad, zoals verschillende varianten van de Brig Navigator en de Brig Eagle, maar kunt u bij ons uiteraard ook nog allerlei andere merken vinden.

Hier vindt u het actuele assortiment rubberboten van het merk Brig. U kunt ook bij ons langskomen in onze ruime showroom in Hardinxveld-Giessendam.

Direct bellen Kom langs Mail ons App ons +31(0)6-331 80500 Staat uw gewenste boot er niet tussen? Klik hier om contact met ons op te nemen. Bel Joost
Bel Joost Staat uw boot er niet bij? Klik hier om ons te bellen.
Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste aanbiedingen

Contactgegevens Rivierdijk 34 3372 BG, Hardinxveld-Giessendam
+31 (0)184  Toon nummer
verkoop@klopwatersport.nl
Copyright © 2018 Klop Watersport | Sitemap | Partners | Cross Internet
Eindejaarsshow 27, 28 en 29 december 2018!
Eindejaarsshow 27, 28 en 29 december 2018!Van harte welkom om alle nieuwe modellen voor 2019 te komen bekijken!
Eindejaarsshow 27, 28 en 29 december 2018!
X