Antaris sloepen en tenders

Antaris sloepen en boten

Antaris Tender sloepen staat voor ambachtelijk werk, met de technologie van vandaag, gemaakt door gedreven vakmensen die als het ware hun eigen boten bouwen. Ouderwets? Misschien wel, maar niet als u er van overtuigd bent dat kwaliteit altijd wint. Antaris sloepen zijn overnaads gebouwd, wat extra stijfheid aan de constructie geeft. De romp is volglas, waarbij op vitale delen coremat wordt toegepast. Hierdoor doorstaan Antaris sloepen de tand des tijds glansrijk.

Klop Watersport is premium dealer voor Antaris sloepen voor Zuid en West Nederland en staat garant voor zorgeloos vaarplezier. Onze relatie met u eindigt niet bij de verkoop van de boot, dan begint hij pas. Wij blijven voor u een aanspreekpunt voor al uw vragen en opmerkingen en zullen u zo goed mogelijk helpen, elke keer weer.

Uitgebreid aanbod Antaris sloepen bij Klop Watersport

Op dit moment staan de volgende Antaris sloepen bij Klop Watersport in de showroom: Antaris Fifty5, Antaris Sixty6 en de Antaris Seventy7. Ook de Antaris Tender sloepen kunt u bij ons verwachten. Zo hebben wij op dit moment de Antaris Connery 20, Antaris Connery 22 en de Antaris Connery 25. Onze medewerkers zijn al vele jaren bekend met dit merk, waardoor wij echt een specialist zijn geworden in de functies en aspecten van deze en andere bootmerken

Een Antaris Tender sloep voor de meer sportieve bootliefhebber

De Antaris Tender sloepen zijn ideaal voor iedereen die zowel wilt genieten van het comfort van een traditionele sloep, maar toch wat meer sportiviteit wilt. Daarnaast zijn de Tenders voorzien van een zwemplateau, zodat u ook gemakkelijk kunt genieten van een frisse duik in het water. Al met al bent u verzekerd van een boot van hoogwaardige kwaliteit, of u nu voor een Antaris Tender sloep of een klassieke sloep kiest.

Klop Watersport, uw watersport specialist

Omdat Klop Watersport premium dealer is van Antaris sloepen staan alle modellen bijna altijd op voorraad, vaak zelfs meerdere uitvoeringen per model. U bent van harte welkom in onze showroom, waar onze specialisten staan te popelen om u te helpen met al uw vragen en opmerkingen. Kiest u voor een Antaris Tender sloep, een traditionele sloep, of misschien wel voor een heel ander type boot, wij adviseren u graag. Tot ziens in onze showroom in Hardinxveld-Giessendam.

Direct bellen Kom langs Mail ons App ons +31(0)6-331 80500 Staat uw gewenste boot er niet tussen? Klik hier om contact met ons op te nemen. Bel Joost
Bel Joost Staat uw boot er niet bij? Klik hier om ons te bellen.
Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste aanbiedingen

Contactgegevens Rivierdijk 34 3372 BG, Hardinxveld-Giessendam
+31 (0)184  Toon nummer
verkoop@klopwatersport.nl
Copyright © 2018 Klop Watersport | Sitemap | Partners | Cross Internet
Eindejaarsshow 27, 28 en 29 december 2018!
Eindejaarsshow 27, 28 en 29 december 2018!Van harte welkom om alle nieuwe modellen voor 2019 te komen bekijken!
Eindejaarsshow 27, 28 en 29 december 2018!
X