Maril

Klop Watersport en Maril: een oersterke combinatie

Klop Watersport is dealer van Maril sloepen en kajuitsloepen voor Zuid Holland, Gelderland, Noord brabant en Zeeland.

Maril: Vakmanschap van Nederlandse bodem

Maril sloepen en tenders worden gebouwd door mensen met liefde voor het vak. De ideale combinatie van handwerk en state-of-the-art techniek resulteert in comfortabele sloepen waarmee u jaar in jaar uit van het goede vaarleven kunt genieten. Met het hoge niveau van de afwerking en kwaliteit van de toegepaste materialen heeft Maril Boats zich genesteld in de luxeklasse van sloepenbouwers.

Maril Boats ontwerpt en bouwt volledig onder één dak, in eigen beheer. Alleen zo kunnen we de perfectie die we ambiëren daadwerkelijk realiseren. Bovendien roemen kenners al jaren de uitmuntende vaareigenschappen van de Maril sloepen.

Maril sloepen: Standaard comfortabel

Een Maril is eenvoudig te varen, koersvast op ruim open water en zeer goed te manoeuvreren bij het aanmeren of in smalle doorgangen. De geringe diepgang en doorvaarhoogte geven u bovendien de gelegenheid om klein water te verkennen. De moderne dieselmotoren zijn zorgvuldig geïsoleerd ingebouwd. Dit betekent heerlijk fluisterstil varen. 

Als u het water op gaat, wilt u optimaal kunnen genieten van de omgeving. Met onze sloepen is dat vanzelfsprekend door het open karakter van de ruime kuip. De brede, regenbestendige en slijtvaste zitkussens en de hoogte van de rugleuning bieden, naast veel zitcomfort, ook de nodige veiligheid voor jonge kinderen. Een Maril sloep is een hoogwaardige, stijlvolle en betrouwbare sloep die zijn waarde behoudt. Dit geeft u veel vaarplezier voor nu en later.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste aanbiedingen

Contactgegevens Rivierdijk 27a 3372 BG, Hardinxveld-Giessendam
+31 (0)184  Toon nummer
verkoop@klopwatersport.nl
Copyright © 2020 Klop Watersport | Sitemap | Partners | Cross Internet