Erkend dealer van Maril sloepen

Klop Watersport is dealer van Maril sloepen en kajuitsloepen voor Zuid Holland, Gelderland, Noord Brabant en Zeeland. Het bedrijf is in Friesland opgericht in het jaar 1997. Sinds de oprichting heeft het merk absoluut niet stil gestaan en zijn ze blijven verbeteren en uitbreiden om steeds hoogwaardige producten te kunnen leveren. De Maril Tender sloepen en klassieke sloepen worden volledig in Nederland geproduceerd en met de hand gemaakt. Hierdoor worden verschillende onderdelen, zoals het houtwerk, volledig op maat gemaakt en heeft u dus eigenlijk een uniek product in uw bezit als u een Maril Tender sloep of andere variant in uw bezit heeft.

Beschikbaar op bestelling Bekijk alle 2 modellen
Hulp nodig bij uw keuze? Bel ons: 0184 - 61 22 27 Mail ons: verkoop@klopwatersport.nl

Maril is vakmanschap van Nederlandse bodem

Maril sloepen en tenders worden gebouwd door mensen met liefde voor het vak. Het merk biedt een perfecte combinatie van handwerk en hoogwaardige techniek in comfortabele sloepen. Hiermee kunt u jaar in jaar uit van het goede vaarleven genieten. Doordat Maril gebruik maakt van topkwaliteit materialen en een zeer vakkundige afwerking, wordt het gezien als een topklasse luxe sloepenbouwer.

Maril Boats ontwerpt en bouwt de sloepen volledig in eigen beheer en onder één dak. Alleen zo kan Maril de geambieerde perfectie daadwerkelijk realiseren. Bovendien roemen kenners de uitmuntende vaareigenschappen van Maril sloepen al vele jaren.

Maril sloepen: Standaard comfortabel

Een Maril sloep staat erom bekend dat deze eenvoudig te varen is. Tevens is het vaartuig zeer koersvast op open water en kan er zeer goed gemanoeuvreerd worden in bijvoorbeeld smalle doorgangen of bij het aanmeren. Doordat de Maril sloepen over een geringe diepgang en doorvaarthoogte beschikken, is het ook mogelijk om klein water te verkennen. De moderne dieselmotoren zijn zorgvuldig geïsoleerd ingebouwd, wat betekent dat u heerlijk stil kunt varen. Hetzelfde geldt ook voor een Maril Tender sloep, die toch wat sportiever is dan de klassieke sloep.

Tijdens het varen wilt u optimaal kunnen genieten van de mooie omgeving. Dat is mogelijk in uw Maril door het open karakter van de kuip. De boot is voorzien van regenbestendige, slijtvaste zitkussens en een hoge rugleuning. Dit zorgt niet alleen voor optimaal zitcomfort, maar het biedt ook veiligheid wanneer u met jonge kinderen gaat varen. We kunnen dus concluderen dat een Maril sloep een stijlvolle, hoogwaardige en betrouwbare sloep is die zijn waarde behoudt. Dit geeft u veel vaarplezier voor nu en later.

Behoefte aan meer sportiviteit? Kies voor een Maril Tender sloep

De Maril Tender sloepen zijn voorzien van hetzelfde comfort als de klassieke sloepen, echter zijn deze een stuk sportiever. Het voordeel van deze boten is dat u dus niet hoeft te kiezen tussen sportiviteit en comfort. Naast de klassieke Maril sloepen kun u dus ook de Maril Tender sloepen bij Klop Watersport vinden. Bekijk eens rustig onze collectie en kom langs in de showroom. Wij kunnen al uw vragen beantwoorden en helpen u graag.

Volledige Maril sloepen en tenders aanbod

X
<
>
Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste aanbiedingen

Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
Onze laatste nieuwsbrief:
Contactgegevens Rivierdijk 27a 3372 BG, Hardinxveld-Giessendam
+31 (0)184  Toon nummer
verkoop@klopwatersport.nl
Copyright © 2023 Klop Watersport | Sitemap | Partners | Cross Internet