Kajuitsloep kopen

Tweedehands en nieuwe kajuitsloepen bij Klop Watersport

Het hebben van een kajuitsloep is voor vele Nederlanders een grote hobby. Wat dacht u van varen door de grachten of op grotere meren? Met een sloep is er plezier voor iedereen. De kajuitsloep is een geliefd plezierjachtje voor de hele familie. Indien u een boot wilt kopen bij Klop Watersport kunt u kiezen uit een uiteenlopend botenaanbod. Naast nieuwe modellen verkopen wij ook occasions kajuitsloepen. Al deze sloepen worden geheel fraai en veilig opgeleverd. Ook onze tweedehands kajuitsloepen worden volledig nagekeken op veiligheid en functionaliteit.

Klop Watersport is dé botenspecialist waar u een ruime keuze heeft uit diverse sloepen, waaronder kajuitsloepen. Bij ons bent u verzekerd van jarenlang zorgeloos vaarplezier.

Kajuitboten Bekijk Kajuitboten

Een diversiteit aan sloepen en boten

Bij Klop Watersport beschikken we over meer dan 100 bootsoorten én een enorme diversiteit aan verschillende kajuitsloepen. Ons volledige assortiment is online te vinden. Wilt u het echte bootleven ervaren? Dan nodigen wij u van harte uit in onze showroom. Uiteraard kan een proefvaart dan niet achterwege blijven. Dit is geen enkel probleem aangezien ons pand direct aan het water gelegen is. Weet u niet zeker of er een geschikte kajuitsloep naar uw wensen te vinden is? Wij helpen u graag met het zoeken naar een gepaste sloep. Onze bootspecialisten staan voor u klaar met raad en daad.

Plezier op het water

Een kajuitsloep is uitstekend geschikt voor het varen met grote groepen op de Nederlandse wateren. Stelt u zich voor: Gezellig met een hapje en een drankje varen door de grachten of op het meer. Een boot heeft immers veel te bieden op het gebied van vermaak. Uiteraard is een kajuitsloep ook ideaal voor samen met uw partner of gezin het water op te gaan. 

Tweedehands kajuitsloepen: zo goed als nieuw

Voor degene die op zoek is naar een tweedehands kajuitsloep: bij Klop Watersport bent u aan het juiste adres. Al onze occasions zijn goed onderhouden en voldoen aan de kwaliteitseisen. Erg gunstig is de lagere kostprijs, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Wenst u meer informatie over onze tweedehands kajuitsloepen? Kom dan langs in onze showroom. Onze ervaren medewerkers staan u graag te woord.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste aanbiedingen

Contactgegevens Rivierdijk 34 3372 BG, Hardinxveld-Giessendam
+31 (0)184  Toon nummer
verkoop@klopwatersport.nl
Copyright © 2019 Klop Watersport | Sitemap | Partners | Cross Internet