Galeon Yachts kopen bij Klop Watersport

Al meer dan 30 jaar is Galeon producent van flybridge, hardtop en skydeck jachten. Daarnaast produceert het merk ook de mooiste sportcruisers. Alle boten zijn ontwikkeld en gestyled door Tony Castro, een van de meeste bekende ontwerpers ter wereld. De fabriek van Galeon staat in Polen staat, maar doordat er met de meest geavanceerde technieken wordt gewerkt, kan er een scherpe prijs gemaakt worden ten opzichte van de concurrentie. 

Beschikbaar op bestelling Bekijk alle 0 modellen
Hulp nodig bij uw keuze? Bel ons: 0184 - 61 22 27 Mail ons: verkoop@klopwatersport.nl

Galeon Yachts en Klop Watersport: een sterke combinatie

Sinds 2005 is Klop Watersport importeur van Galeon yachts. Dit prachtige merk heeft zoveel klasse en gevoel voor zowel design als afwerking, dat Galeon zich tot de top van de wereldmerken mag rekenen. De jachten van dit merk staan bekend om hun luxueuze design en biedt de mogelijk om een boot op maat te laten maken. Hierdoor zijn veel Galeon jachten geheel uniek en kan die van u dit ook zijn.

Galeon is uitgegroeid tot een wereldwijd bekend merk en dat is zeker niet onverdiend. Mensen die naast sportiviteit ook op zoek zijn naar luxe en ontspanning in een jacht, hoeven niet verder te zoeken dan dit merk. Galeon biedt alles waar men naar op zoek is en wellicht nog wel meer. Klop Watersport heeft de nodige kennis en expertise en kan u gericht helpen met het zoeken van een Galeon jacht die perfect op uw wensen aansluit.

Kies voor ongekende service

Vaak denkt men dat de service ophoudt zodra een jacht wordt aangeschaft. Bij Klop Watersport is dit echter niet het geval. Sterker nog, klanten kunnen rekenen op blijvende service van onze deskundige medewerkers. Zo kunt u bijvoorbeeld altijd contact met ons opnemen als u vragen of andere opmerkingen heeft over uw aankoop. Wij staan altijd voor u klaar, dus schroom dan ook niet om ons te bellen of e-mailen.

Volledige Galeon yachts aanbod

X
<
>
Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste aanbiedingen

Contactgegevens Rivierdijk 27a 3372 BG, Hardinxveld-Giessendam
+31 (0)184  Toon nummer
verkoop@klopwatersport.nl
Copyright © 2020 Klop Watersport | Sitemap | Partners | Cross Internet