X
Corsiva 880 classic open 1Corsiva 880 classic open 2Corsiva 880 classic open 3Corsiva 880 classic open 4Corsiva 880 classic open 5Corsiva 880 classic open 6Corsiva 880 classic open 7Corsiva 880 classic open 8
<
>

Corsiva 880 classic open

Corsiva 880 classic open v.a. € 59.900,00 Bekijk maandprijs Plan een bezichtiging en proefvaart Brochure aanvragen Stel een vraag

Specificaties

Algemeen
  • Breedte 3.10
  • Lengte 8.20
  • Doorvaarthoogte 1
  • Diepgang 0.85
  • Gewicht 2500
  • Prijs € 59.900,00
Motor
  • Maximumvermogen (PK) 140
  • Brandstof Diesel
Bekijk hier meer foto's

De Corsiva 880 classic open is het vlaggenschip van de Corsiva familie. Deze gigantisch ruime sloep heeft alle comfort als je met veel mensen op de sloep wilt vertoeven. Een echte familie sloep met een hoog afwerkingsniveau en toch scherp geprijsd. Vermogens tot 140 pk zijn mogelijk, waardoor deze Corsiva 880 classic open ook nog eens snelvarend is.  Een snelheid van 30 km/uur is goed haalbaar.

De Corsiva 880 Classic wordt in een complete luxe uitvoering aangeboden waarin alle opties om direct weg te varen. Onder het voordek is een forse opbergruimte die ideaal is om kussens of andere spullen, zoals vouwfietsen, in op te bergen. Ook onder de banken is een zee aan bergruimte te vinden, toegankelijk via stevige rammelvrije luiken. Onder de voorste bank is voorzien in een toilet met vuilwatertank. De rondzit voorin is zeer eenvoudig om te bouwen tot zonnebed door de vast gemonteerde vulstukken omhoog te klappen.

De kussenset is uit Markilux, een weerbestendige stof die toch prettig aanvoelt. Midscheeps is een koelkast geplaatst met daar tegenover een console met spoelbakje. Werkbladen en wasbakje zijn uit Corian die net als de rest van het interieur indirect worden uitgelicht met LED spots. De kuiprand is afgewerkt met een massieve teaklijst en geeft de boot een klassieke uitstraling. De stuurman beschikt over een console met hydraulische besturing en een compleet dashboard. Hoewel de boot goed te manoeuvreren is wordt standaard voorzien in een boegschroef waarmee ondanks de forse lengte ook een krap bemeten haventje aangedaan kan worden.

Met een 28PK Vetus diesel vaart de boot zoals je dat van een sloep verwacht. Maar wanneer het sneller moet is een motor tot 140PK mogelijk. Het onderwaterschip is samen met de flinke trimflaps berekend op hoge snelheden zonder dat dit ten koste gaat van de vaareigenschappen op lage snelheden. Het aangehangen roer is gebalanceerd waardoor er veel effect is en een makkelijke bediening. De schroef zit in een raam, aan de grond lopen heeft zo niet direct schade tot gevolg. Getooid met een kwaliteitskabelaring van Langman is de nieuwe Corsiva 880 Classic een chique verschijning maar toch ook nog steeds een volbloed sloep. Naast mooi ook uitgesproken stoer en zeer zeewaardig.

De nieuwe Corsiva is een sloep voor watersporters die echt iets bijzonders willen. Deze familiesloep is door de royale afmetingen niet alleen een lust voor het oog maar ook nog eens extra stabiel en vooral ruim. Door de slimme indeling biedt de Corsiva 880 ook aan grotere gezelschappen veel bewegings- en zitruimte.

De Corsiva 880 Classic wordt in een complete luxe uitvoering aangeboden waarin alle opties om direct weg te varen. Onder het voordek is een forse opbergruimte die ideaal is om kussens of andere spullen, zoals vouwfietsen, in op te bergen. Ook onder de banken is een zee aan bergruimte te vinden, toegankelijk via stevige rammelvrije luiken. Onder de voorste bank is voorzien in een toilet met vuilwatertank. De rondzit voorin is zeer eenvoudig om te bouwen tot zonnebed door de vast gemonteerde vulstukken omhoog te klappen. De kussenset is uit Markilux, een weerbestendige stof die toch prettig aanvoelt. Midscheeps is een koelkast geplaatst met daar tegenover een console met spoelbakje. Werkbladen en wasbakje zijn uit Corian die net als de rest van het interieur indirect worden uitgelicht met LED spots. De kuiprand is afgewerkt met een massieve teaklijst en geeft de boot een klassieke uitstraling.

De stuurman beschikt over een console met hydraulische besturing en een compleet dashboard. Hoewel de boot goed te manoeuvreren is wordt standaard voorzien in een boegschroef waarmee ondanks de forse lengte ook een krap bemeten haventje aangedaan kan worden. Met een 28PK Vetus diesel vaart de boot zoals je dat van een sloep verwacht. Maar wanneer het sneller moet is een motor tot 140PK mogelijk. Het onderwaterschip is samen met de flinke trimflaps berekend op hoge snelheden zonder dat dit ten koste gaat van de vaareigenschappen op lage snelheden. Het aangehangen roer is gebalanceerd waardoor er veel effect is en een makkelijke bediening. De schroef zit in een raam, aan de grond lopen heeft zo niet direct schade tot gevolg. Getooid met een kwaliteitskabelaring van Langman is de nieuwe Corsiva 880 Classic een chique verschijning maar toch ook nog steeds een volbloed sloep. Naast mooi ook uitgesproken stoer en zeer zeewaardig.


Het topmodel in de lijn Corsiva sloepen.
Snel, uiterst luxueus afgewerkt, voorzien van alle opties en met uitstekende vaareigenschappen. Standaard uitgerust met een 28Pk Vetus diesel.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste aanbiedingen

Contactgegevens Rivierdijk 27a 3372 BG, Hardinxveld-Giessendam
+31 (0)184  Toon nummer
verkoop@klopwatersport.nl
Copyright © 2020 Klop Watersport | Sitemap | Partners | Cross Internet