Buitenboordmotoren

Buitenboordmotoren

Als u een boot koopt is het belangrijk dat u daarbij een goede buitenboordmotor aanschaft. Het komt vaak voor dat deze al inbegrepen is bij de boot, maar het kan ook dat u deze zelf moet aanschaffen. Het kopen van een buitenboordmotor neemt verschillende specificaties met zich mee. Zo kunt u het beste naar een goede en professionele watersportwinkel gaan die verstand heeft van buitenboord motoren. Het is belangrijk dat je het doel van de activiteiten die je met de boot wilt uitvoeren duidelijk onder ogen hebt en dat je weet wat je met een buitenboord motor wilt bereiken. De bekende merken worden door ons al jaren gevoerd, zoals Mercury buitenboordmotoren, Suzuki buitenboordmotoren en Honda buitenboordmotoren.

Klop heeft ook een aantal goed geschoolde monteurs en een zeer goede werkplaats met alle speciale apparatuur om uw motor te onderhouden en reparaties uit te voeren.

De buitenboordmotor die u zoekt, moet worden afgestemd op het soort boot. Zo is een motor voor een rubberboot anders dan een motorboot. Een motorboot is steviger en zwaarder en kan meer kracht aan. Voor persoonlijk advies kunt u het beste contact opnemen met onze verkoopafdeling buitenboordmotoren.

 

Direct bellen Kom langs Mail ons App ons +31(0)6-331 80500 Staat uw gewenste boot er niet tussen? Klik hier om contact met ons op te nemen. Bel Joost
Bel Joost Staat uw boot er niet bij? Klik hier om ons te bellen.
Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste aanbiedingen

Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
Onze laatste nieuwsbrief:
Contactgegevens Rivierdijk 27a 3372 BG, Hardinxveld-Giessendam
+31 (0)184  Toon nummer
verkoop@klopwatersport.nl
Copyright © 2023 Klop Watersport | Sitemap | Partners | Cross Internet