Boot kopen

Boot kopen

Bent u op zoek naar een mooie boot om lekker mee op het water te dobberen of een boot om met hoge snelheden over het water te kunnen gaan? Wij bieden al deze boten aan. Wij hebben een groot assortiment aan boten, van een sportcruiser tot een visboot. Tevens bieden wij gebruikte boten aan.

Topkwaliteit boten

Klop Watersport heeft een aantal topmerken boten in huis. Chaparral sportboten bijvoorbeeld. Een vooraanstaand amerikaans sportboten merk. Tevens zijn we dealer van de meer dan bekende Antaris sloepen en Maril sloepen. Deze sloepen zijn van Nederlands fabrikaat en hierdoor zeer goed qua kwaliteit.

In de sportcruisers is Bavaria een bekende naam en deze boot is dan ook onderdeel van het assortiment van Klop Watersport. Bavaria voert open en hardtop sportcruisers in de range van 28 tot 43 foot.
Tevens heeft Klop een groot assortiment open en console boten en visboten. Wij zijn vanaf 2007 importeur van de grootste aluminium visboten fabrikant in de U.S.A, namelijk Tracker fishing boats. Ook zijn we dealer van Quicksilver polyester boten.
Last but not least is Klop importeur van Galeon motoryachts. Deze fabrikant maakt hoogwaardige schepen van 8 tot 20 meter in flybridge en hardtop

U kunt natuurlijk altijd bij ons langs komen. Onder het genot van een kopje koffie kunnen wij  aan de hand van uw wensen en eisen adviseren. Tevens kunt u rond kijken in onze showroom van meer dan 4000 M2. Wanneer u over wilt gaan tot het kopen van een boot is het mogelijk om een proefvaart te maken.

Excellente service van Klop Watersport!

Wanneer u besluit om een investering te doen voor een boot bij Klop Watersport is dat een goede en betrouwbare keuze. Het is niet verwonderlijk dat u nog enige vragen heeft. Bij ons kunt u terecht voor elke vraag op de manier die u het prettigst vindt werken. Of u nu graag uw antwoord telefonisch of via de mail tegemoet ziet komen, bij ons is alles mogelijk! Ook zijn we bereid om u op een later tijdstip te contacteren wanneer het u uitkomt! Bij ons is de klant koning en gaan we graag een samenwerking aan om u van een boot te voorzien!

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste aanbiedingen

Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
Onze laatste nieuwsbrief:
Contactgegevens Rivierdijk 27a 3372 BG, Hardinxveld-Giessendam
+31 (0)184  Toon nummer
verkoop@klopwatersport.nl
Copyright © 2024 Klop Watersport | Sitemap | Partners | Cross Internet