Bavaria sportcruisers bij Klop Watersport

Klop Watersport en Bavaria boten: een goede combinatie. Klop Watersport is sinds 2003 officieel dealer voor de Bavaria sportcruisers. Bavaria boten zijn vanwege haar stijl, degelijkheid, en voortdurende verbetering, aan een wereldwijde opmars begonnen die ook in Nederland niet te stuiten is. Ook het moderne productieproces, het vakbekwame personeel en de fabricagefaciliteiten dragen bij aan het succes van Bavaria. Het merk onderscheid zich doordat ze zeer goede en betrouwbare boten in hun assortiment hebben.

Beschikbaar op bestelling Bekijk alle 0 modellen
Hulp nodig bij uw keuze? Bel ons: 0184 - 61 22 27 Mail ons: verkoop@klopwatersport.nl

Op zoek naar luxe? Dan zit u bij Bavaria goed

Bavaria is een Duitse organisatie die zowel een productiefaciliteit heeft in Duitsland als in Frankrijk. Sinds 1978 produceert het merk al boten en alle boten worden dan ook op de eigen locaties door ervaren bootbouwers gemaakt. Het merk heeft een eigen team aan designers om er voor te zorgen dat elk model er weer zo mooi uitziet zoals alle modellen van Bavaria die ze tot nu toe gelanceerd hebben. Daarnaast heeft het merk een technologie ontwikkeld waarmee ze tot wel 80% minder uitstoot genereren tijdens het productieproces. Dus ook als u op zoek bent naar een ecologisch verantwoorde boot zit u goed bij Bavaria.

Op deze pagina kunt u de volledige range van de sportcruisers zien, inclusief alle specificaties. Hieruit kunt u zien dat de Bavaria boten voorzien zijn van allerlei luxe specificaties die uw tijd op het water nóg aangenamer zullen maken. De boten zijn zeer ruim en hebben een flinke stahoogte in de cabine, waardoor de meeste mensen gewoon rechtop kunnen staan. Daarnaast zijn er altijd meerdere slaapplaatsen, waardoor uw uitje op het water niet hoeft te eindigen na één dag. Met een bavaria sportcruiser weet u dus zeker dat jeu een goede keuze maakt en een boot van alleen de allerhoogste kwaliteit ontvangt.

Kom eens langs in onze showroom

We kunnen u op onze website natuurlijk erg veel vertellen over ons assortiment Bavaria boten, echter gaat er natuurlijk niks boven het daadwerkelijk zien en beleven. Om deze reden raden wij het dan ook aan om langs te komen in onze uitgebreide showroom in Hardinxveld-Giessendam. Hier kunt u onze specialisten het hemd van het lijf vragen en zult u dus antwoord krijgen op alle vragen die u maar kunt hebben. Wij adviseren u maar al te graag en kunnen u ook helpen met bijvoorbeeld de financiering van uw nieuwe boot.

Volledige Bavaria sportcruisers aanbod

Deze categorie heeft nog geen producten of uw filtering heeft ervoor gezorgd dat er geen producten getoond kunnen worden.
X
<
>
Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste aanbiedingen

Contactgegevens Rivierdijk 27a 3372 BG, Hardinxveld-Giessendam
+31 (0)184  Toon nummer
verkoop@klopwatersport.nl
Copyright © 2022 Klop Watersport | Sitemap | Partners | Cross Internet