Sloepen en tenders

Verfijn uw resultaten
Staat
Prijs
€ 4000
€ 116000
Lengte
0 m
9 m
Deze categorie heeft nog geen producten of uw filtering heeft ervoor gezorgd dat er geen producten getoond kunnen worden.

Sloep kopen

Sloepen zijn vaartuigen die in Nederland veel voorkomen. Het zijn mooie recreatie vaartuigen waarmee heerlijk door de grachten en binnenwateren gevaren kan worden. Bent u op zoek naar een geschikte boot voor recreatiedoeleinden? Overweeg dan eens om een sloep te kopen via Klop Watersport. We bieden een ruim assortiment boten aan van diverse topmerken. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een Maxima sloepCorsiva sloep, een Primeur tender sloep of boten van het merk Maril of Antaris? Bij Klop Watersport vindt u het allemaal. U kunt het actuele assortiment eenvoudig online bekijken.

Uiteenlopende prijzen

Sloepen zijn verkrijgbaar in diverse prijscategorieën. Het verschil in prijs zit onder andere in het materiaal waar de boot van wordt gemaakt. Als de boot tot in de kleine details wordt afgewerkt met prachtig hout zal deze duurder zijn dan wanneer deze van aluminium materiaal is gemaakt. Bij Klop Watersport vindt u al een nieuwe sloep vanaf zo'n €8000,-.

Tweedehands sloepen

Een nieuwe sloep kopen kan een behoorlijke uitgave zijn. Natuurlijk is het dat waard, maar we kunnen ons voorstellen dat u liever toch wat geld wilt besparen. Dat kan door een tweedehands sloep te kopen. In principe ontvangt u voor een relatief laag bedrag een schitterende sloep van hoge kwaliteit. Aangezien Klop Watersport al vele jaren ervaring heeft in de boten branche, en daarnaast over vakkundige specialisten beschikt, kunt u erop vertrouwen dat u via ons een gebruikte sloep koopt met een optimale prijs/kwaliteit verhouding. Alle occasions worden in nette staat en met garantie afgeleverd aan de klant.

Voordelen van een tweedehands sloep

Er hangen enkele zeer interessante voordelen aan het aanschaffen van een gebruikte sloep. Allereerst is er natuurlijk de prijs. De prijs van een tweedehands sloep is slechts een fractie van het bedrag dat oorspronkelijk voor de boot werd neergelegd. Daarnaast kunt u met gebruikte boot metéén het water op, terwijl aan een nieuwe boot altijd een wachttijd zit verbonden. Wanneer u denkt dat een tweedehands sloep wellicht technisch niet meer in orde is, dan kunnen we u gerust stellen. Het is namelijk zo dat we alle gebruikte sloepen volledig controleren alvorens we ze te koop aanbieden. De boten zijn dus helemaal in orde en u kunt met een gerust hart instappen en wegvaren!

Bekijk het aanbod

We hebben een constant wisselend aanbod met nieuwe en gebruikte sloepen van hoge kwaliteit. Er zijn verschillende prijscategorieën, dus er is vast een geschikt vaartuig te vinden dat in uw budget valt en aan uw wensen voldoet. Uiteraard is een proefvaart geen enkel probleem: u kunt uw sloep prima uitproberen zodat u precies weet wat u koopt.

Wenst u meer informatie over een bepaald vaartuig? Wilt u graag geadviseerd worden bij de aankoop van uw boot? Neem dan contact met ons op. Onze vakkundige bootspecialisten staan voor u klaar.

Direct bellen Kom langs Mail ons App ons +31(0)6-331 80500 Staat uw gewenste boot er niet tussen? Klik hier om contact met ons op te nemen. Bel Joost
Bel Joost Staat uw boot er niet bij? Klik hier om ons te bellen.
Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste aanbiedingen

Contactgegevens Rivierdijk 27a 3372 BG, Hardinxveld-Giessendam
+31 (0)184  Toon nummer
verkoop@klopwatersport.nl
Copyright © 2020 Klop Watersport | Sitemap | Partners | Cross Internet