Activiteiten

Grote vernieuwde showroom

Al meer dan 50 jaar is Klop actief in de watersport. U kunt dan ook rekenen op een degelijk en deskundig

advies. Maar dat is niet alles. Klop watersport heeft een naam hoog te houden als het gaat om een grote presentatie en voorraad van topmodellen speedboten, sloepen, sportcruisers, buitenboordmotoren. Meer dan 100 modellen boten staan ruim voor u tentoongesteld in onze nieuw showroom. Met meer dan 5000 m2 showroom staat er atlijd wat leuks voor u tussen!

Bereikbaarheid vanaf het water

Klop Watersport en de bijbehorende yachtservice is niet alleen via de weg ( knooppunt A15/A27) makkelijk te bereiken, maar ook vanaf het water uitstekend bereikbaar. De ligging is direct aan de Boven Merwede, kilometerbord 959.

Er is beschikking over een eigen servicehaven en een 20 tons portaalkraan. Zo kunnen bijvoorbeeld proefvaarten bij verkoop of reparatie eenvoudig plaatsvinden.

Voor de binnenvaartschippers is er de service om boten of motoren die ter reparatie of onderhoud worden aangeboden van en naar boord te brengen. Tevens is er voor onze winterstallingsklanten de mogelijkheid om de boot varend te brengen.

Verder biedt Klop Watersport alle technische ondersteuning, service, aftersales en winterstallingsactiviteiten aan. Dit deel van de activiteiten verzorgt Klop Yachtservice . Klik hier voor de activiteiten van Klop Yachtservice.

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste aanbiedingen

Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
Onze laatste nieuwsbrief:
Contactgegevens Rivierdijk 27a 3372 BG, Hardinxveld-Giessendam
+31 (0)184  Toon nummer
verkoop@klopwatersport.nl
Copyright © 2023 Klop Watersport | Sitemap | Partners | Cross Internet
Eindejaarsshow 2023
Eindejaarsshow 2023Ook 2023 sluiten we weer af met een knallende eindejaarsshow!
Eindejaarsshow 2023
X